Poštovani roditelji, dragi učenici,

u privitku se nalazi dokument s rezultatima provjere glazbenih sposobnosti za upis u 1. razred osnovne glazbene škole. Učenici se mogu upisati isključivo na instrument pod kojim se nalazi njihova šifra.


Upis učenika s popisa, obavljat će se u dvije etape: 

  • online na web stranici naše Škole, u terminu od 26. 06. do 03. 07. – roditelji trebaju ispuniti upisni obrazac nakon čega će im na e-mail adresu stići dokumentacija potrebna za upis uživo
  • uživo 03. 07. od 16h do 19h, kada molimo roditelje/skrbnike da donesu popunjenu i potpisanu Upisnicu, Ugovor (2 primjerka) i Privolu za obradu podataka u posebne svrhe u glazbenu školu. Popunjene/potpisane dokumente  (od strane roditelja/skrbnika) mogu predati i druge osobe.

Ukoliko se ne upišete u ponuđenom terminu smatrat ćemo da ste odustali od upisa te ćemo pozvati sljedećeg kandidata, prema postignutim rezultatima na provjeri glazbenih sposobnosti.

Svakako proučite listu učenika kojima preporučamo upis u početnički solfeggio (predškolski program). Upute za prijavu nalaze se na službenoj web stranici naše škole.

Nažalost nismo u mogućnosti upisati sve kandidate koji su pristupili provjeri glazbenih sposobnosti za upis u 1. razred osnovne glazbene škole. Molimo Vas za razumijevanje te upućujemo na ponudu glazbenih tečajeva po izboru u Gradu Samoboru i okolici.

S poštovanjem,

Ravnateljica

Silvija Kalšan, prof.

Cookie Consent with Real Cookie Banner